Un aparat foto revoluționar, aparatul foto cu android, Samsung Galaxy Camera, va permite să gestionați rapid pozele capturate.

În fapt acesta este un hybrid, o cameră foto compactă, cu o rezoluție de 16,3 MB pe un senzor de 1/2.3″ și cu un zoom optic de 21x montate pe un sistem android 4.1 cu procesor quad core de 1,4 Ghz și un display touch de 4,8″.

Atunci când mi-am luat prima cameră foto digitală cu zoom optic de 10x, eram atât de încântat de ea încât abia așteptam să descarc pozele și să le pun pe net. Atunci îmi doream să găsesc o modalitate de a conecta camera foto de telefonul Samsung Galaxy Y. Apoi am descoperit acest minunat hybrid: Camera Samsung Galaxy.

Aceasta este mult mai mult decât îmi puteam dori atunci, pentru că zoom-ul optic este mult mai puternic, senzorul este mai mare și produce imagini mult mai clare, stabilizatorul de imagine lucrează cu adevărat iar sistemul Android îmi permite nu doar să împărtășesc pozele atât prin Wi-Fi cât și prin 3G, ci și să le editez înainte!

Este drept că nici 2000 de lei nu sunt de colo, dar merită. Este un aparat mic, robust, fiabil și plin de posibilități!

Reclame

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s