​Livrarea parțială a unei comenzi are o logică: intră clientul pe site și se apucă să comande un televizor, un pachet de șervețele umede și 3 baxuri cu vin. Logic este să nu faci această livrare într-un singur colet, atât din cauza condițiilor diferite în care trebuie păstrate și transportate, cât și pentru că fac parte din categorii diferite, probabil sunt depozitate in depozite diferite și este mai simplu să împarți comanda în trei colete.

Nu înțeleg, în schimb, de ce se împarte la eMag o livrare în două în condițiile în care conține 3 bucăți din același produs, fiind diferențiate doar de culoare. Nu cred să aibă legătură cu disponibilitatea de stoc întru cât ambele colete au plecat și au fost livrate în același timp. 

Să fie haosul vânzărilor din această perioadă singurul vinovat?Livrare parțială e mag

Reclame

3 gânduri despre „Ce-i cu livrarea parțială de la eMag?

  1. Nu are sens deloc. Pot intelege o durata mai lunga de asteptare dar in nici un caz livrare partiala a aceleiasi comenzi. Nu conteaza ca sunt produse din raioane diferite sau din depozite diferite. Faci o comanda trebuie sa receptionezi numai o livrare. Dar la ei cred ca e haos total si ca sa se ascunda dupa cires zic ca e in folosul tau, cica sa astepti mai putin. Cum dracu sa fie cand tu comanzi componente care vor fi folosite impreuna si ei ti le trimit separat. Ca astepti sa vina toate sau pe rand durata de asteptare este exact aceeasi.

    Apreciază

    1. Nu m-a afectat cu nimic faptul că au împărțit în două o comandă fără o logică aparentă. Am folosit acest pretext pentru a scrie un articol din care să înțeleagă lumea de ce este necesara împărțirea unei comenzi in mai multe livrări.

      Apreciază

Ai ceva de spus?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s