fac site uri

Fac site-uri

Acesta este un site simplu pentru prezentarea serviciilor de creare a site-urilor web.

Un astfel de site poate fi realizat în doar câteva ore. Eficiența acestuia se datorează simplității în realizare și promovării prin intermediul altor site-uri sau bloguri mai vechi.

Domeniile cu extensia .xyz sunt destul de ieftine, putând fi înregistrate în primul an chiar și pentru doar 1$, site-ul poate fi găzduit ieftin, existând pachete de hosting de 0,99€ / lună.

Pentru o mai bună eficiență în promovare, se recomandă utilizarea unui IP dedicat, costul acestuia fiind de câțiva euro/lună, în funcție de furnizor.

fac site uri

Reclame

Publicitate Online » Informații

Un site în care public informații utile celor ce vor să apeleze la publicitatea online.

Aici aflați cele mai noi oferte de publicitate online, metode de promovare în mediul online, diferențele și asemănările dintre marketingul tradițional și cel ce funcționează pe internet.

Publicitatea online are avantaje nebănuite, în comparație cu publicitatea din mass-media, tocmai de aceea, din ce în ce mai mult cresc sumele investite în acest nou mediu publicitar, în detrimentul metodelor tradiționale de reclamă.

Publicitate online

Firmă care face site-uri: grig.co

Am înființat o firmă care are drept obiect de activitate promovarea și crearea site-urilor web.

Îmi doresc să mă adresez, în mod special, micilor întreprinzători care au nevoie de un site de prezentare vizibil în paginile cu rezultate ale căutărilor pe Google, Bing sau Yahoo!

Am făcut site-ul de prezentare al SC Grig.CO New Media SRL-D pe platforma WordPress, pornind de la o temă gratuită căreia i-am adăugat ceva cod CSS și câteva linii de PHP, restul personalizărilor au fost făcute în setările WordPress.

firme-care-fac-site-uri-la-comanda

gtd.ro » Găsești Tot ce Dorești

Unul dintre cele mai vechi domenii deținute de mine este gtd.ro. Am început să-l folosesc încă de pe vremea în care conexiunea la internet de pe mobil era o fiță ce se chema Wap ;).

Motivele pentru care am ales acest domeniu sunt destul de simple: gtd reprezintă un fel de acronim prescurtat al numelui meu, era un domeniu foarte scurt și începusem să folosesc serviciul de e-mail, iar de pe telefon îmi părea destul de greu să tastez adresa mea de pe yahoo!mail, care era destul de lungă, așa mi-am creat una dintre cele mai scurte adrese de e-mail posibile: g [at] gtd.ro. Mare puturos, nu?

Site-ul aferent domeniului a suferit foarte mult datorită nestatorniciei mele, cu toate astea nici nu mă îndur să renunț la el!

gasesti-tot-ce-doresti